Training & WorkShop


De Training over het AandachtsModel biedt verschillende voordelen voor het beheer van onze aandacht en energie:

 1. Bewustwording: Het model helpt ons bewust te worden van de invloeden die onze aandacht beïnvloeden, zoals onderbrekingen, afleidingen en prioriteiten.
 2. Balans: Door het balanceren van onze aandacht kunnen we onze energieën in evenwicht brengen en stress verminderen. Het doel is om een staat van evenwicht en tevredenheid te bereiken.
 3. Effectiviteit: Het model stelt ons in staat om onze aandacht effectiever te beheren, zodat we productiever kunnen zijn in ons werk en dagelijks leven.
 4. Stressvermindering: Door te begrijpen hoe onze aandacht werkt, kunnen we stress verminderen en beter omgaan met werkdruk en overbelasting.
 5. Zelfmanagement: Het AandachtsModel geeft ons handvatten om onze mentale energie beter te managen en onze aandacht te richten op wat echt belangrijk is.

Conclusie: het AandachtsModel helpt ons om bewuster, effectiever en evenwichtiger met onze aandacht om te gaan. Met als resultaat een:

Betere balans tussen

online en offline

werk én leven.

Onthoud dat het AandachtsModel geen rigide systeem is, maar eerder een richtlijn om bewuster met je aandacht om te gaan. Experimenteer, ontdek wat voor jou werkt en pas het model aan je eigen behoeften aan. Na de training hebben deelnemers inzicht in aandacht én beschikken ze over gereedschappen om effectiever met hun energieniveau om te gaan.

INFORMATIE

Duur:

1 trainingsdag

Eventueel kan deze trainingsdag worden uitgebreid met een tweede trainingsdag om het geleerde beter te laten beklijven én waarbij aanvullende technieken aangeleerd kunnen worden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld inzicht over ‘het tweede brein’ en het inzetten van digitale hulpmiddelen, zoals OneNote.

Kosten 1-daagse training Aandachtsmodel:

 • € 1.795,00 per dag voor de groepstraining (maximaal circa 8 personen)
 • € 495,00 per dag Open Inschrijving per persoon, in onze trainingsruimte in Doetinchem of op locatie

De inhoud van de training kan desgewenst aangepast worden aan uw eigen wensen. Neem vrijblijvend contact op om de eventuele details te bespreken.

WORKSHOP

In de WorkShop staat het AandachtsModel centraal en worden de deelnemers bewust gemaakt van de onderdelen ervan:

 • Wat zijn onderbrekingen en afleidingen waar je mee te maken hebt
 • Is je omgeving wel effectief ingericht
 • Waar krijg je energie van
 • Wat kost je energie
 • Wat is je gewenste output en hoe kan je die realiseren

Een workshop kan van 1,5 uur tot een halve dag geboekt worden. Uiteraard is de diepgang van de te behandelen onderdelen afhankelijk van de tijdsduur.

De prijs voor een workshop is afhankelijk van de duur ervan en de bereikbaarheid van de locatie. Neem vrijblijvend contact op om de eventuele details te bespreken.