Lezing

  • HOE gaat je brein om met AANDACHT?
  • WELKE hulp geeft het AANDACHTSMODEL je daarbij?
  • HOE ga je effectiever om met je eigen AANDACHT?

Rudy Rensink geeft een pakkende en inspirerende lezing over Aandacht en het Aandachtsmodel op een energieke manier, waarbij de toehoorders zeker niet in slaap vallen!

De lezing duurt 15 tot 45 minuten, afhankelijk van de precieze invulling.🌟 Ontdek de kracht van Aandacht 🌟

Wil je beter begrijpen hoe je aandacht werkt en hoe je deze kracht kunt beheersen voor een productiever en bevredigender leven? Dan is deze lezing iets voor jou! Een unieke Lezing met energieke aanpak!

Ga mee op een boeiende reis door het menselijke brein en de fascinerende wereld van aandacht. Met ons kleurrijke “AANDACHTSMODEL”, geïnspireerd door onderzoek (Rensink et al., 2024), krijg je inzicht in de diepgaande mechanismen achter onze aandacht.

  • 🧠 Hoe werkt jouw “ENERGIE CENTRALE” waar alle aandacht wordt beheerd.
  • 🔍 Verken de stroom van informatie van de inkomende stimuli, invloeden en uitgaande reacties.
  • ⚖️ Begrijp hoe aandacht energie kan kosten en hoe je deze weer aanvult.
  • ⚖️ Krijg tips over hoe je de energiebalans kunt optimaliseren en hoe je jouw mentale energie kan optimaliseren.

Bij deze boeiende en energieke presentatie worden deze complexe concepten tot leven gebracht, zodat je ze direct kunt herkennen in je dagelijks leven. Bereid je voor op een ervaring vol inzichten en inspiratie!

Mis deze unieke kans niet om jezelf en je gasten te empoweren en je aandacht naar een hoger niveau te tillen. Schrijf je vandaag nog in voor deze interessante lezing en maak een krachtige stap richting een meer gefocust en vervuld leven!

De prijs voor een lezing is afhankelijk van de duur ervan en de bereikbaarheid van de locatie. Neem vrijblijvend contact op om jouw ideeën over de lezing te bespreken.